loader image

Standardy bezpieczeństwa restauracji

Miejsca, w których przygotowuje się oraz podaje posiłki, to miejsca potencjalnie narażone na ryzyko rozprzestrzeniania się koronawirusa. Właśnie dlatego zadbaliśmy o stworzenie odpowiednich standardów higienicznych dla restauracji. Dzięki wyspecjalizowanej normie zarządzania bezpieczeństwem możesz więc mieć pewność, że dania, które spożywasz, powstają przy zachowaniu najwyższych standardów higienicznych. Ważne, by eliminować choćby potencjalne źródła zakażenia, stąd warto wybierać tylko te restauracje, puby oraz kawiarnie, w których kwestie związane z bezpieczeństwem w obliczu pandemii COVID-19 traktowane są z należytą starannością oraz powagą.

Jeśli jesteś restauratorem, prowadzisz kawiarnię, czy zajmujesz się cateringiem, najwyższa pora, aby tym lepiej zadbać o komfort oraz bezpieczeństwo swoich klientów. Dbając o bezpieczeństwo swoich klientów, dbasz także o renomę oraz pozycję swojego przedsiębiorstwa. Łatwo bowiem wyobrazić sobie negatywne reakcje potencjalnych klientów po tym, gdy do zakażenia SARS-CoV-2 doszłoby w popularnej restauracji, której właściciele nie zadbali o bezpieczeństwo klientów.

Jeśli interesują Cie szczegóły rozwiązań normy branżowej opracowanej dla gastronomii skontaktuj się z nami. Odpowiednie standardy higieniczne restauracji pozwolą czuć się bezpiecznie zarówno klientom, jaki i obsłudze oraz właścicielom chronionego punktu.